vrijdag 6 oktober 2006

Benthe 5 jaar op Open Dag


Helmond – Gisteren werd kleindochter Benthe 5 jaar. Dat vieren haar ouders aanstaande zaterdag uitbundig met de gasten. Corien & ik waren er echter gisteren al bij. Benthe belde ons vorige week op te vertellen dat er juist op haar verjaardag een open dag werd gehouden op haar school “En dan moeten jullie komen”, legde ze ons uit. Dat begrepen wij natuurlijk wel en reisden dan ook gistermiddag af naar Helmond. De opendag begon om halfzeven. Het krioelde van de kinderen, ouders, oma’s & opa’s en ooms & tantes in de klaslokalen en de aula. Overal hingen werkjes van de kinderen.

Mooi aapje hoor

Die werden natuurlijk trots getoond aan de (groot)ouders. Dat waren er zo veel dat de kinderen lang niet altijd meer met zekerheid konden aanwijzen welk werkje nu van hun hand was. Dat deed er uiteindelijk ook niet meer toe.

Er was veel familie op de open dag.

Het werd reuze gezellig met al de familie om je heen. Daarna gingen we naar huis. Daar wachtte de door Benthe uitgekozen lasagnemaaltijd en de cadeaus. Met vier oma’s & opa’s, koffie en gebak werd het een echte verjaardag.

Geen opmerkingen: