maandag 2 februari 2004


Moeite met overspel?


Dimitry Petrow, de directeur van het particuliere detectivebureau Alibi verschaft een alibi aan overspelige echtgenoten.Moskou - Volgens Dimitry Petrov, directeur van het particuliere detectivebureau Alibi, maakt de komst van de mobiele telefoon het steeds moeilijker om overspel te plegen. Je bent nu immers overal bereikbaar. Ontrouwe echtelieden krijgen het steeds moeilijker. Het bureau van Petrov biedt echter uitkomt. Hij kan voor een alibi zorgen. Hij neemt maar een zaak per week aan en vraagt daar tussen de 500 en 1100 Euro voor. Hij heeft overigens meer vrouwen dan mannen als klant. Volgens Petrov komen de vrouwen naar hem toe omdat ze geen mogelijkheden zien voor een alibi.
"Je kunt niet elke week tegen je man zeggen dat je voor de gezelligheid een nachtje bij je moeder logeert," legt hij uit. Bovendien willen de ontrouwe echtgenotes ook wel eens een hele week met hun geheime minnaar op stap. In zo'n geval levert Bureau Alibi een zeer echt lijkende dagvaarding af bij het huis van de vrouw. Daarin wordt zij opgeroepen te getuigen voor de rechtbank omdat ze getuige is geweest van een misdrijf.
"Het moet dan wel een rechtbank in een stad zijn die ver van de woonplaats ligt. Anders loop je de kans dat de echtgenoot langs komt,"zegt alibiverschaffer Petrov lachend. Maar ook voor mannen zorgt hij voor een alibi. Een jaloerse echtgenote zal geen argwaan krijgen als er een auto voor de deur stopt om haar man op te halen, als er vishengels en ander visgerij uit de wagen steekt. Volgens Petrov is ook beter als de vrouw niet weet waar de man naar gaat vissen in het weekend.


Geen opmerkingen: