zaterdag 31 mei 2003

Le Vieux Sanglier


Ad & Els staan voor de deur bij het vakantiehuis. Corien zie je rechts nog net de hoek omslaan, op zoek naar de keuken Malmedy – ”Met rasse schreden komt de ‘Familiedag 2003’ dichterbij”, begonnen Ad & Els de brief die we allemaal inmiddels binnen hebben. Ze hebben helemaal gelijk. En omdat er nog wel het een en ander moest worden geregeld en voorbereid, reden Els & Ad en Corien & ik gisteren naar Malmedy. Er moet immers op zaterdag een buffet op tafel komen en op zondag een barbecue. De tap moet worden verzien van Belgisch bier en ook de broodjes voor de lunches moeten worden verzorgd. Daarom zat er ook een antwoordstrookje bij de brief. Inkopen zonder het aantal deelnemers te weten is lastig. Daar kwamen we gisteren dan ook achter. Maar wees gerust, alles komt goed. Ad & Els hebben het stuur stevig in handen. Het vakantieschip van de familie ligt perfect op koers. Het bier is besteld, de slager geïnspecteerd en met de eigenaar van Le Vieux Sanglier zijn aanvullende afspraken gemaakt.
We hebben ook de route die jullie kregen toegestuurd nog een keertje gecontroleerd. Het bleek nog eenvoudiger dan Ad al had opgeschreven.
Via de A2 naar Maastricht richting Luik/Liege. Voor Luik neem je de E40 richting Aken/Aachen. Je gaat van deze autoweg af bij de afslag Verviers en je volgt de E42 tot de afslag Malmedy/Stavelot. Je volgt alsmaar de borden Malmedy en rijdt door het dorp naar de andere zijde. Je volgt de borden richting Robertville. Vervolgens rijd je de berg op in de richting van het dorpje Chôdes. Het vakantiehuis vind je dan na 3 à 4 kilometer aan je rechterhand.
Mocht je er niet uit komen. Bel Ad mobiel, het nummer staat in de brief. Het is ongeveer 170 kilometer. Wij reden er in een rustig tempo 1 uur en 3 kwartier over.


Geen opmerkingen: