donderdag 1 december 2011

Haal schaatsen maar vast uit het vet

Delft – Vorig jaar meldde Robin Verschoor, de organisator de schaatsbaan op de Beestenmarkt, na afloop dat het vanwege het slechte weer en de steeds maar minder wordende sponsorinkomsten economisch gezien een van de minste jaren was geweest. Toch is hij ook dit jaar met zijn medewerkers weer begonnen met de opbouw van de schaatsbaan in het centrum van Delft. Robin is kennelijk een optimist. Ik zag van de week dat het straatmeubilair en de fietsnietjes al zijn verwijderd. Nu is men bezig met het ophangen van de verlichting. Daarna kan de vloer worden gelegd. Als die ligt, kan het ijs maken beginnen.

Op vrijdag 9 december kun je dan weer terecht om rondjes te maken op de DSW schaatsbaan op de Beestenmarkt. Het is voor de schaatsbaanorganisator te hopen dat de weersomstandigheden dit jaar beter zijn zodat de schaatsliefhebbers weer in grote getalen de weg naar de schaatsbaan weten te vinden.

1 opmerking:

Robin Verschoor zei

Goed nieuws...
ook dit jaar gaat ie er weer komen!
dus als je een leuke blog maakt en deze doormailt naar gastblog@schaatsbaandelft.nl kunnen wij hem op de schaatsbaan site plaatsen!

Bedankt voor je aandacht!