zaterdag 4 december 2010

Sneeuw gooit roet in het eten

Delft – Vandaag valt er in Zuid- en Noord-Holland nogal wat sneeuw. Automobilisten hebben veel last van de sneeuw. Saskia & Sander en hun kids ontdekten dat vandaag ook. Ze waren op weg naar Rotterdam, Delft en Pijnacker om kerstkransen te bezorgen bij ouders en grootouders.

In Veldhoven was er geen sneeuwvlokje aan de lucht en dus vertrokken ze naar het westen. Ruim voor Rotterdam kregen we al het eerste telefoontje dat melding maakte van vertraging en zwaar weer. Ze haalden echter Rotterdam en maakten oma blij met een kerstkrans. Verder naar het westen was toen echter geen haalbare kaart meer. Het sneeuwde constant en de auto’s glibberden over de weg. Daarom besloten ze daar om maar terug te keren naar Veldhoven. Een verstandig besluit, want er volgt nog veel meer slecht guur weer.


Omdat we nieuwsgierig waren naar de sneeuwval tot nu toe, ging Corien de tuin in om de dikte van het pak sneeuw te meten. Het bleek om twee uur te zijn aangegroeid tot veertien centimeter. Het sneeuwt echter nog steeds, dus de eindscore is nog niet bereikt. Hoe is het bij jullie?

1 opmerking:

Hans Verbeek zei

Hier is evenveel gevallen, maar nu is het alweer weg :-(