zondag 19 december 2010

Jan-Joost telde er 793

Delft – Voor wintersport hoef je dit weekend niet meer naar het buitenland. We hebben wel geen hellingen, maar er ligt wel overal een prachtige dikke sneeuwlaag. Hier in mijn tuin is die inmiddels al zo’n twintig centimeter. Ook de komende dagen zal er nog flink wat sneeuw bijkomen. De mensen die een witte kerst wensen, krijgen dit jaar hun zin. Het eredivisievoetbal gaat overigens bijna overal gewoon door. Vrijwilligers halen waar nodig de sneeuw van de velden. Dat deed men in Den Haag ook in het stadion van ADO. Het veld was daarom voor de wedstrijd sneeuwvrij, maar op de tribunes had men nog wat laten liggen. De vierde official ging voor de neus van de supporters van de Haagse club die het momenteel zo goed doet warm lopen. Tja, en toen kwam er weer wat sneeuw terug naar het veld.
Jan-Joost van Gangelen, de presentator van Eredivisie Live, had het aantal ballen geteld. Hij zag 793 ballen van Haagse grappenmakers naar de man suizen.

1 opmerking:

Sassefras zei

De reactie van Jan Joost vind ik wel erg vreemd. Hij zou de supporters (echte??) voor gek moeten verklaren. Niet de 4e man!