dinsdag 2 juli 2002

Vis eten doe je in Zeezicht


Klik voor een plaatje van het vispotje op de fotoHelmond – Wat kun je nu beter eten in ‘Zeezicht’ dan vis? Dat was mijn eerste gedachte toen ik afgelopen zaterdag met Ad & Els en Corien deze gezellige zaak binnenliep voor de avondmaaltijd. Els was het met m’n keus eens en we genoten beide van het vispotje. Corien en Ad aten liever vlees en genoten desalniettemin.
Martijn kwam ook nog even een praatje maken aan onze tafel. Hij heeft er samen met z’n zakenpartner een heel gezellig etablissement van gemaakt, dat bovendien op een hele leuke locatie zit. We hadden een tafeltje met een fraai uitzicht op het kanaal en de brug.

Het etentje werd het begin van een gezellige avond, wat we gingen die avond naar het verjaardagsfeestje van Janneke. Het was meteen ook de housewarming party van de nieuwe woning van Janneke & Jurriën. Met ruim dertig andere gasten genoten we van hun gastvrijheid. Zij wonen op een hele mooie locatie in het hart van Helmond.
Jurriën was maar net op tijd thuis van zijn reis naar Kreta. Zijn werkgever, de Nederlandse overheid, had hem daar drie weken, ‘in het landsbelang’, nodig. We zagen aan zijn gebruinde huid dat het een zware klus was daar op dat Griekse eiland. Onder het genot van een glaasje Ouzo vertelde hij dan ook dat hij blij was weer thuis te zijn.

Geen opmerkingen: