maandag 17 juni 2002

Familiedag 2002 groot succes

Klik voor een vergroting van de groepsfoto hierHelmond – Afgelopen zaterdag kwamen we weer bij elkaar om onze Omadag te vieren. Het is de familiedag – die inderdaad altijd rond Vaderdag is – van de kinderen, kleinkinderen en inmiddels ook achterkleinkinderen van Jo & Annie.
Ditmaal werd de dag georganiseerd door Onke en Cor, bijgestaan door zijn vriendin Anne. Het werd direct bij aankomst al duidelijk dat ze er veel werk van hadden gemaakt. De kamer beneden was helemaal leeg gehaald en opnieuw ingericht met staantafels en tafels voor het buffet en de glazen. Na een kop koffie reden we naar een ‘geheime’ plek ergens in het donkergroene hart van Brabant.
Cor en zijn helpers hadden gezorgd voor een sportieve invulling van de dag. We speelden midgetgolf in groepjes van vier. Met Cor als overall-winnaar bleek zijn clubje veruit de sterkste van de verzamelde familie. Terwijl enkele neven daarna samen met een enkele oom nog even de score en de diverse technieken en tactieken van het edele golfspel doornamen, wandelenden de tantes met de meer sportieve neven en nichten door het unieke Brabantse natuurgebied met echte Schotse Highlanders. Klik voor een vergroting van deze groep hierDe dag werd besloten met een barbecue in de achtertuin van Cor. Het werd steeds gezelliger en het leverde weer een heleboel verhalen op. Wie weet vertel ik hier nog wel eens wat men mij in een bui van overmoed en loslippigheid allemaal heeft verteld.
Het was ook weer tijd voor een groepsfoto. Klik op de kleine plaatjes en bekijk de vergrotingen. Ik had jullie graag ook een foto getoond van de drie achterkleinkinderen Eva, Benthe en Nienke. Maar helaas was Benthe ziek. Ze had hoge koorts en mocht niet naar buiten. Ook Eva en Marko en Pauli konden niet tot het einde blijven. Dus laten we hier een apart groepsfoto van de familieleden uit Den Bosch zien. De overigen staan allemaal op de grote foto. Er zijn zelfs twee nog onbekende familieleden. Kijk maar naar het profiel van Saskia en Janneke. Volgend jaar – tijdens de zwemsurvival? - maken we dan maar een foto van vijf achterkleinkinderen.
Op de foto staat Anne aan de zijde van Cor.
Hulde voor Cor, Onke en Anne, zij hebben een fantastische dag georganiseerd.