donderdag 13 juni 2002

Doe Nederland de groeten


De lichtkrant in de tunnel is eigenlijk een kunstwerkLeidschendam - In een wand van een onderdoorgang onder rijksweg A4 bevindt zich een lichtkrant. Het is niet zo maar een lichtkrant. De krant is een kunstwerk ontworpen door kunstenaar Hans Muller. Het bijzondere is dat jullie allemaal deel uit kunnen maken van zijn kunstwerk. Het kunstwerk is op 4 september 1998 in gebruik genomen.
Iedereen kan er een tekst opzetten. Als je dat wilt, klik dan op: ik doe mee. Je komt dan terecht op de site van de lichtkrant. Daar kun je via het knopje meedoen verder komen.
Via een webcamera is het ook mogelijk om in de tunnel te kijken naar je tekst. Je kunt er natuurlijk ook naar toe rijden .De lichtkrant vind je in de onderdoorgang onder rijksweg A4 aan de Stompwijkseweg tussen Leidschendam, aan de westzijde van de snelweg, en Leidschenveen. Het is een vinexlocatie in de polder waar een nieuwe stad wordt gebouwd aan de andere kant van de snelweg. Deze tunnel is de eerste verbinding tussen deze twee stadskernen.

Geen opmerkingen: