zondag 5 oktober 2003


Benthe is twee


Benthe pakt een verjaarscadeau uit.Helmond – Vandaag viert onze kleindochter Benthe haar tweede verjaardag. Vanmorgen zongen haar pappa & mamma en opa & oma uit Delft samen met haar zusje Sietske aan het bed van de jarige uit volle borst het ‘Lang zal ze leven’. Daarna mocht ze het cadeautje van haar ouders uitpakken en de verjaardagskaarten open maken. Bij de verjaardagskaarten zat er ook nog een van haar onlangs overleden ‘overopa’. Hij had ook nog gezorgd voor een presentje.
Daarna volgende een feestelijk ontbijt. Oma Corien had uit Engeland een mini-potje jam meegebracht. Daarmee kon onze kleindochter zelf haar boterhammetje smeren. Daarna kwamen de presentjes van oma & opa aan de beurt. De kinderstofzuiger was een schot in de roos, net als de Nijntje-puzzel en de Nijntje-video.
Terwijl mamma na het ontbijt de voorbereidingen voor het verjaardagsfeestje van vanmiddag maakte, gingen Benthe en Sietske met hun opa & oma naar het Jan Visser Dierenpark in de Warande om de dieren te voederen.