zaterdag 21 mei 2011

De Chrysler van Saskia & Sander

Veldhoven – Op grond van welk argument kies je een nieuwe auto? Is de kleur doorslaggevend? Is het de grote van de motor? Moet het een sportieve auto zijn of is juist een wat klassieker model favoriet? Voor Saskia & Sander is het aantal zitplaatsen doorslaggevend. Ze zijn in Veldhoven immers met zijn zessen en ze moeten allemaal comfortabel kunnen zitten. Dan is volgens Saskia & Sander maar één keus mogelijk: de Chrysler Grand Voyager. Het is een model auto met zeven zitplaatsen.

Bovendien is het in de Grand Voyager een en al comfort en luxe wat de klok slaat. Zo zijn Nienke, Dieuwertje, Emma en ook Abel zeer gecharmeerd van de ingebouwde verstelbare led-lichtjes boven elke stoel.“We hebben allemaal ons eigen leeslampje”, meldde Abel me afgelopen zondag trots.
De Chrysler Grand Voyager kwam als een van de eerste met een MPV (Multi-Purpose Vehicle) op de markt. De auto heeft een verlengde wielbasis, wat zorgt voor meer beenruimte voor de achterpassagiers en een grotere bagageruimte. Vandaar het woordje Grand in de naam van deze Voyager. De auto heeft de meeste binnenruimte van alle MPV's.

"Er is eigenlijk geen alternatief”, zegt Sander, “als je nog groter wilt rijden, moet je een busje kiezen.” Overigens wordt sinds 2008 uitsluitend de - in Canada gefabriceerde - Grand Voyager in ons land geïmporteerd.
De stoelen op de tweede en derde rij kunnen door een vernuftig systeem in een handomdraai allemaal in de bodem verdwijnen. Dan heeft de auto plotseling een enorme laadruimte.
In de folder schrijft de importeur over deze auto: “Dit is een wereld waar schoonheid en technologie tot één geheel versmelten. Een wereld die zich tussen traditioneel vakmanschap en innovatie beweegt. Hij zit vervat in een baanbrekend ontwerp dat zo apart oogt dat het de grootste criticus de mond zal snoeren. En waar van uit elk detail de passie spreekt waarmee de constructeur eraan heeft gewerkt.”

Saskia & Sander zijn de eerste die het verhaal van hun auto op ODD vertellen. Nu ben jij aan de beurt. Poseer bij je auto en stuur de plaat met jouw verhaal naar ODD.

1 opmerking:

Martien zei

Wat een pracht wagen. En bijzonder praktisch. Daar kunnen de kinderen nog in groeien.