vrijdag 20 mei 2011

Emma op de foto met de auto

Veldhoven - Deze foto maakten we vorige week zaterdag. Na ruim vier jaar redelijk trouwe dienst, besloten we deze auto te vervangen voor een nieuwer model. Een tijdje de automarkt via internet in de gaten houden en dan 'loop' je tegen een auto naar wens voor een acceptabel bedrag aan. Het was vakantie, dus iedereen kon helpen om de oude auto een beetje op te poetsen, zodat we er wellicht iets meer geld voor konden krijgen! De volgende dag met z'n allen naar de garage ergens in het midden van het land. Want zo'n specifiek model vind je bijna nooit om de hoek! Eenmaal bij de garage aangekomen barstte Emma in tranen uit. Zij wilde helemaal geen afstand doen van deze auto.
Ontroostbaar was ze. Totdat ik uitlegde waarom we een nieuwe auto nodig hadden. Ze wilde wel begrip opbrengen, maar verdrietig was het nog steeds wel. Na een poosje kwam ze met een oplossing: als jullie nou een foto maken van mij met de auto, dan kan ik hem nóóit meer vergeten! Zo gezegd, zo gedaan.

Een bijdrage van Saskia

1 opmerking:

Nella zei

O wat ontroerend! Tere kinderzielen. Zo zie je maar dat kinderen op hun eigen manier zich verknocht voelen met ....in dit geval een auto. Trouwens,wat een goed idee van Emma!