vrijdag 21 maart 2008

Sap bij het ontbijt


Emma zorgt voor verse appelsap bij het ontbijt.Veldhoven – Het ontbijt in Veldhoven bestaat uit verse gebakken croissantjes met jam en geroosterde boterhammetjes met roereieren. Daarbij serveren Saskia & Sander dan behalve een kopje koffie ook een glas vers geperst sinasappel- of appelsap. Tot voor kort verkregen zij het sap op de conventionele manier. Nu prijkt er een juicer van Philips in de keuken en gaat het allemaal nog sneller en eenvoudiger. Emma laat zien dat het allemaal erg makkelijk is. Ze maakt dan ook graag appelsap. Dat gaat ook heel eenvoudig want je behoeft de appels niet doormidden te snijden. Ook andere vruchten of groenten zoals wortels behoef je niet in kleinere stukken te snijden. De opening van de sapcentrifuge is ruim genoeg voor een hele vrucht. Ook schillen of ontpitten niet nodig. Voor mensen met een groot gezin of met heel veel appels is het een ideaal ding. Het is bovendien een leuk en eenvoudig klusje. De kleinkinderen doen het graag. Bekijk het apparaat van alle kanten en klik hier.

Geen opmerkingen: