donderdag 24 april 2003

JéWé luier


Gorkum – Ad werkt bij een bedrijf dat er voor zorgt dat mensen kunnen bouwen, creëren en verfraaien. Dat er voor zorgt dat de mensen in en om hun huis aan wanden, vloeren, gevels en kamers een bijzondere, eigen uitstraling kunnen gegeven. Steeds meer is dit bouwen uitgegroeid tot een kwestie van zelf doen. Ad past daar heel goed bij. Hij is ook een echte doe-het-zelver. In zijn woning zijn er diverse zaken die door hem zijn voorzien van zijn ‘uitstraling’. Die creativiteit in het bedenken van oplossingen kenmerkt ook de andere leden van zijn gezin.

De kleinzoon van Ad (en Els natuurlijk) in een omgebouwde JéWé-tas

Ik kreeg deze foto van hem. Hij vertelde erbij: ”Ik weet dat niet meer precies, maar volgens mij kwamen we op een gegeven moment een luier tekort of zoiets dergelijks; Tja en dan moet je wat, vind je niet? Wat Roan nu aanheeft is de JéWé tas die je in heel wat doe-het-zelf bouwmarkten meekrijgt als je wat losse spullen hebt gekocht. Hier en daar wat bijknippen en hij werkt perfect. Gelukkig hoefde Roan er niet al te lang mee rond te zeulen. Zou wel een beetje zielig zijn.”
Het levert in ieder geval een heel leuke foto op. Misschien iets voor de volgende JéWé-folder over het geven van een eigen uitstraling?