zaterdag 31 augustus 2002


Om op te vreten


Kleinkinderen zijn om op te vreten.Helmond – Corien & ik zijn ook dit weekend in Helmond. Vandaag vieren we immers de verjaardag van onze dochter Saskia. Dat belooft weer heel gezellig te worden. Willen jullie haar ook feliciteren, maar hebben niet de gelegenheid om langs te komen. Doe het dan via het gastenboek van haar Benthe-site.

Deze foto werd gemaakt in de kraamkamer van Dieuwertje. De schat is hier pas vijf dagen oud. Inmiddels is ze al weer flink aangekomen. Het is ontzettend leuk om al die vorderingen te volgen. Deze week liep Benthe voor het eerst helemaal los. Saskia belde ons er over op en dit weekend hebben we het zelf kunnen constateren.

Over opbellen gesproken. Onze oudste kleindochter Nienke belt ons zo nu en dan al op. Corien & ik zijn dan steeds weer verbaasd over de hoeveelheid woordjes die ze al kent en de zinnetjes die ze maakt. ”Is oma daar?”, vraagt ze dan als ik de telefoon opneem. En als Corien als eerste bij de telefoon is, klinkt het:”Is opa daar?” waarna wij natuurlijk precies uitleggen wat oma of opa aan het doen is.
Klein gesprek, groot genoegen!