dinsdag 27 augustus 2002


Drie weken alweer


Dieuwertje na drie weken.Nienke rust bij opa.Eindhoven – Op 5 augustus werd onze jongste kleindochter Dieuwertje geboren. Dat lijkt nog kort geleden en dat is het ook. Maar voor een starter is het een hele tijd. Dat besefte ik maar weer eens toen ik de laatste loot aan de stamboom afgelopen weekend weer in de armen had. In zo’n korte periode is ze al flink gegroeid.
Later wandelenden we met haar pappa & mamma en haar zusje Nienke langs de kramen op het wijkfeest in Woensel-west. Steeds opnieuw dook er een hoofd van een buurtbewoner de kinderwagen in om onze jongste kleindochter te bewonderen. Iedereen was het over eens: in drie weken is ze flink gegroeid. “Ze lijkt op haar opa uit Delft”, hoorde ik uit betrouwbare bron. Maar waarschijnlijk komt dat omdat ze een vergelijkbare hoeveelheid haar op haar hoofdje heeft. Misschien zelfs wel iets meer. Dieuwertje vind het allemaal nog prima. het wijkfeest ging aan haar voorbij.
Dat gold natuurlijk niet voor Nienke. Die vond de draaimolen fantastisch, het springkussen te gek en het exotische eten wilde ze ook wel proeven. En daarna kon ze heerlijk uitrusten bij opa. En ook opa & oma genoten natuurlijk. Niet zo zeer van de attracties, maar wel van het gezelschap.