dinsdag 3 juni 2003

Tantes in de keuken


Martijn aan het werk in de keuken van Zeezicht Helmond – Zoals ik al eerder schreef is eetcafé Zeezicht erg populair bij de leden van onze familie. Het is er gezellig en de maaltijden zijn uitstekend. Monique & Adrie komen er natuurlijk het meest. Monique weet er dan ook uitstekend de weg. Bij een van onze laatste bezoeken nam ze Els en Corien mee op een rondleiding door de keuken. Ik weet niet of Martijn het net zo leuk vond als de dames. Je kan misschien nog beter bezocht worden door de Smaakpolitie dan door een paar uitbundige tantes. Bovendien was het aan het begin van de avond. Dan loopt de zaak vol met eters en is het spitsuur in de keuken.
”Martijn had het reuze druk,” meldde Corien dan ook later. Hij stond geen twee tellen op dezelfde plaats. Het was dus moeilijk om een foto te nemen. Maar het is haar zoals jullie zien toch gelukt.
”Het ziet er spic & span uit. Alles blinkt je tegemoet." vertelden de tantes later enthousiast. Nu had ik ook niet anders verwacht van Martijn. Jammer dat hij er bij het komende familieweekend niet bij kan zijn. Een echte chef in de keuken zou toch wel heel luxe zijn. Maar geen zorgen hoor! Nellie & Pieter Jan doen een pasta-avond op vrijdag, Els & Ad op zaterdag een koud buffet en Corien & ik doen de barbecue op zondag. Dus het wordt zo wie zo smullen.

Geen opmerkingen: