De eerste barbecueDelft – Het was een verrukkelijke dag. Een stralende zon en een heel klein briesje. Prima weer voor een proefje. Hoeveel vlees heb je per persoon nodig voor een barbecue? Dat was de vraag. Ik dacht dat een biefstuk, een hamburger, een kotelet en een spies voldoende zou zijn. Aangevuld met allerlei extraatjes. Corien dacht dat er tenminste vijf stukken vlees nodig zouden zijn. We namen dus de proef op de som. Een biefstuk, een hamburger, een kotelet en een spies met varkensvlees en eentje met kippenvlees. Daarbij een flesje Château Neuf du Pape en nog wat andere trimmings. Ik kreeg gelijk, maar had ook ongelijk. Ik at namelijk al mijn vlees op, maar ook de halve biefstuk van Corien. Dus wij zorgen er voor dat iedereen op de barbecue in Malmedy tenminste vijf stukken vlees heeft. Wat de tantes niet eten komt ook nog wel op. |
Room with a view in New York
7 maanden geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten