maandag 16 juni 2003

Familieweekend 2003


Malmedy – Het was een groot feest in bloemenstad Malmedy dit weekend. Op uitnodiging van Ad & Els – dit jaar verantwoordelijk voor de familiedag – zaten we van 13 tot en met 16 juni in de Adennestad. De eigenlijke familiedag was op zaterdag, maar sommigen waren er al op vrijdag om samen met de gastheer en gastvrouw het ‘familiekamp’ in te richten. Op die eerste vrijdag verzorgde Nellie daarbij stevig ondersteund door Saskia & Sander de pastamaaltijd. Op zaterdag hadden Els & Ad gezorgd voor een koud buffet. Ook zij kregen van enkele familieleden hulp bij het vervaardigen van de hapjes. Op zondag zorgden Corien & Frans voor een barbecue. Dit om te vieren dat ze inmiddels de trotse grootouders zijn van vier wolken van kleindochters. Er is veel om dankbaar voor te zijn. Het was een feest om weer eens met alle familieleden gezamenlijk op te trekken. Er waren allerlei gezamenlijke activiteiten. Iedereen genoot van elkaars gezelschap. Er waren wandeltochten voor de fitte familieleden in de schitterende omgeving, er werd gesport op het binnenterrein, er werd naar de Matrix gekeken, gesjoeld, spelletjes gedaan en nog veel meer gezamenlijk ondernomen. Met name de maaltijden samen waren een feest.


v.l.n.r.voorste rij: Sander, Corien, Annefien, Jolijn, Frans, Marlotte (met Birke), Guido, Maartje en Floris.
Op de tweede rij: Saskia, Nellie, Dieuwertje, Jurriën (met Nienke verborgen op schoot), Janneke, Roan, Sietske, Anne-Sofie, Ilse, Monique en Saskia,
op de derde rij Jerry, Rianne (met Jonah verborgen aan de borst), Wouter, Saskia, Adrie en Paul
en op de bovenste rij Michiel, Ad , Els, Benthe, Bob, Anne, Cor en Pieter Jan

Het gehuurde huis voldeed volledig aan ieders verwachting. De wat oudere stellen of die met kleine kinderen kregen een schitterende tweepersoonskamer en de rest van de stellen en de jongelui deelden de kamers met stapelbedden en eenpersoonsbedden. Het is fantastisch om te zien hoe iedereen zijn weg vindt en blij is met de geboden gastvrijheid. Natuurlijk is ook de gebruikelijk groepsfoto weer gemaakt. Onder een boom in de oprijlaan van het vakantiehuis zette de familie zich neder. Dat is met steeds meer kleine kinderen overigens nog best een hele klus. Onke & Johnny zien jullie niet op de foto. Zij gingen - i.v.m. vaderdag - wat eerder weg. Ook Nienke vind je niet terug. Ze zit op schoot bij Jurriën en is geheel verscholen achter Jolijn. Ook Jonah is niet zichtbaar. Die is druk bezig zich te laven aan de melkbar. Maar ze waren er wel, dat laat ik morgen wel zien op een groepsfoto van de achterkleinkinderen van Annie & Jo. Slechts enkele moesten verstek laten gaan. Martijn kon niet weg vanwege zijn werk, Mariek zat in Frankrijk op een fotocursus en Pauli & Marko waren met Eva op vakantie in Luxemburg.

Geen opmerkingen: