maandag 8 november 2010

Voor moeder en kind

Helmond – Karsten heeft iets met auto’s en cars. Want al lijkt dat voor een volwassene wel zo, auto’s en cars zijn niet hetzelfde. Zijn voorliefde werd niet alleen zichtbaar in de verjaardagskaarten en –cadeaus die hij ter gelegenheid van zijn vijfde verjaardag ontving. Ook de traktatie op school stond in het teken van zijn voorliefde voor het rollend materieel. Zijn ouders waren de avond voor zijn geboortefeest op school tot in de kleine uurtjes mee bezig met de vervaardiging van een gele raceauto. De coureur droeg zelfs een heus petje met zijn naam en leeftijd. “Hoe vonden de kinderen de bananenauto?” wilde zijn vader ’s avonds weten.

Karsten vertelde dat zowel de jongentjes als de meisjes in de klas de snoeperij erg leuk vonden. Er was slecht een opmerking. “Veel kinderen lusten geen tomaat”, meldde de jarige Job. Er waren dus een aantal moeders die toen ze later hun kinderen uit school haalden ook nog konden mee snoepen van het gele raceautootje. Op die manier was het dus eigenlijk een snoeperij voor moeder en kind.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ook Opa stiphout heeft het genoegen gehad een auto van karsten te krijgen.Heel trots kwam karsten met zijn twee hulpjes de klas van Opa binnen,waarop meneer frans (opa)vroeg ,weten jullie wie dit is en zijn leerlingen zeiden,dat is uw kleinkind. waarop karsten heel wijs antwoorde,en dit is MIJN Opa.
Leuk he