vrijdag 16 april 2010

“Een heerlijk kind”

Barrie – Op verzoek van de redactie van ODD vertel ik graag iets over onze kleinzoon William. Hij is al weer veertien maanden en “een heerlijk kind”, zoals Corrie zegt. Wij hebben veel plezier met hem als hij hier bij ons is of wij bij hem thuis. Met Pasen was William hier. Hij begon toen te lopen, alhoewel hij nog sneller vooruit komt als hij op zijn knieën kan kruipen.
William zet zijn eerste kordate stappen naar oma Corrie.
William zet zijn eerste kordate stappen naar oma Corrie

Hij speelt heel graag met zijn speelgoed. Hier bij zijn oma & opa heeft hij een speelgoedwagentje. Daar kan hij achter lopen. Hij heeft er veel plezier mee.
William met oma Corrie op de oprit met zijn duwwagentje.
William met oma Corrie op de oprit met zijn duwwagentje

Zijn ouders laten hem vaak zelf eten. Dat doet hij met zijn handen en op die manier komt er meer naast dan in zijn mond terecht. Elk ouderpaar heeft zo zijn eigen manier om kinderen groot te brengen.
William geniet vanwege het mooie weer buiten in de kinderstoel van zijn avondeten.
William geniet vanwege het mooie weer buiten in de kinderstoel van zijn avondeten

Wij vinden het ook erg interessant om de veranderingen in onze eigen kinderen te zien. Ze veranderen van man in vader en van vrouw in moeder. Ze zijn erg gelukkig met hun William.
William bij Liza. Hij kreeg zijn eerst ijsje en wist er meteen goed raad mee.
William bij Liza. Hij kreeg zijn eerst ijsje en wist er meteen goed raad mee

Veel mensen in onze familiekring vinden dat William veel op Michael lijkt. Daar hebben ze ook wel gelijk in, maar het is toch weer een ander persoon.

Een bijdrage van Warrie

Geen opmerkingen: