dinsdag 3 februari 2009

Riant uitzicht


De Mortel - Toen we in september 2007 de reünie hadden thuis in De Mortel bij Marie-Louise & Piet, werd er al gebouwd aan hun nieuwe huis. We beloofden toen om nog eens langs te komen als het huis klaar was. Op 15 februari het jaar daarop trokken Marie-Louise & Piet definitief in hun nieuwe huis. Nog niet alles was helemaal klaar, maar ze gingen er toen toch al wonen. Inmiddels is hun huis al heel lang klaar en wonen zij er met veel plezier. Afgelopen zondag hebben we onze belofte ingelost en zijn een kijkje gaan nemen in hun nieuwe huis. Marie-Louise & Piet waren de dag daarvoor net van hun wintersportvakantie in Oostenrijk teruggekeerd, maar wilden ons toch wel ontvangen.

 Het is een prachtige royale woning aan de rand van De Mortel met een riant uitzicht.

Het is een prachtige royale woning aan de rand van De Mortel met een riant uitzicht. Niet alleen voor de bewoners - Piet noemt het gekscherend ‘een 50 plus bungalow’ -is alles heel comfortabel ingericht. Ook voor de logees is alles erg gemakkelijk ingericht. Alle kamers zijn compleet met een en suite badkamer en toilet. Kortom, ze hebben een prachtig huis op een heel mooie locatie.
Dochter Marloes en schoonzoon Johan betrekken binnenkort samen met een hun zoontje Sietze het oude huis van Marie-Louise & Piet. En dat is ook niet alles. Ze gaan ook de zaak voortzetten. Piet blijft dus voorlopig ook nog even doorgaan.

Geen opmerkingen: