maandag 23 februari 2009

Hoofdrol voor Marlotte


Marlotte speelt de rol van Esmeralda.Helmond – Als je een dezer dagen een bezoek brengt aan het zo netjes bekend staand Helmondse Dr. Knippenberg College loop je de kans daar hoeren, schooiers en pooiers tegen te komen. Schrik dan niet. Het zijn leerlingen die repeteren voor de musical “De Gebochelde”. De musical speelt in het middeleeuwse Parijs en gaat over de klokkenluider van de Notre Dame. De mensen die aan de musical meedoen zijn in december vorig jaar speciaal naar Parijs gereisd om de Notre dam te bekijken en de hedendaagse bedelaars te besturen. De vrouwelijke hoofdrol van dit spektakelstuk, wordt gespeeld door Marlotte.
Volgens regisseur Anneke Schröder handelt het stuk niet alleen over de armoede, de ellende, de honger, het alcoholisme in het middeleeuwse Parijs, maar ook over de vriendschap, de trouw, de liefde en de humor van die tijd. Anne-Sofie werkt in het kader van een stage van haar theateropleiding aan het Koning Willem I college in Den Bosch aan de productie mee als regieassistent.

Bestel nu kaarten voor de Gebochelde.

Marlotte speelt in het stuk, naar het boek dat Victor Hugo in 1831 schreef, de rol van de beeldschone zigeunerin Esmeralda. Haar lotgevallen en die van de gebochelde klokkenluider Quasimodo vinden plaats in het prachtige decor van het Parijs rondom de Notre Dame anno 1482.
Het stuk wordt gespeeld in het Knippenberg gebouw aan de Nachtegaallaan op vrijdag 13, zaterdag 14, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart om 20.00 uur, en op zondag 22 maart om 14.30 uur. De kaartverkoop start pas op 2 maart, maar lezers van ODD kunnen nu al kaarten bestellen via het telefoonnummer 0492-597587 of via musical@drknippenbergcollege.nl. De kaarten kosten 6 euro en liggen na bestelling op de avond van de voorstelling klaar bij de kassa.

Geen opmerkingen: