dinsdag 3 februari 2004


Bijna zomer


De sneeuw zorgde voor een kunstwerk op het dak van Corrie & Warrie.Barrie – Even een berichtje van ons. We zitten goed in de sneeuw dit jaar en het is ook koud de laatste drie weken. In Barrie (klik maar hier en bekijk de foto van ODD) hebben ze dit jaar al meer dan 80 cm. sneeuw gehad. In de stad wordt dat natuurlijk een probleem, want je kunt nergens meer met de sneeuw heen. Wij hebben daar geen last van. Er is genoeg open ruimte om de sneeuw weg te blazen, zodat het niet zo ophoopt. Maar we moeten wel bijna elke dag de oprit schoon blazen. Dat hoort er nu eenmaal bij. Afgelopen week hadden we oostenwind en dus bleef de sneeuw meer op het lage dakgedeelte liggen. Zo ontstond er een mooi artistiek kunstwerk.
Onze zoon Andrew stuurde een paar foto’s van de westkust waar ze erg wisselvallig weer hebben gehad. Hij staat boven in de bergen met zijn nieuwe ski’s. Hij lijkt het niet echt koud te hebben, geen dikke jas, en ook geen handschoenen.
Andrew heeft het niet koudIk zag dat de temperatuurdisplay van Barrie op de ODD nog steeds niet werkt. Hij zal nog wel steeds bevroren zijn!! Deze week wordt volgens de weersvoorspellingen de maximum temperatuur voor het eerst in drie weken -5C.. Dat is bijna zomer!!!
De politie had hier vorige week veel werk met de vele ongelukken. Afgelopen donderdag noteerden ze meer dan 600 ongelukken, waarvan een dodelijk. De wind waaide nogal en dan is met de verse sneeuw het zicht soms niks. Je kunt op weg zijn dat alles goed is en dan plotseling zie je niks meer. De sneeuw ligt op sommige winderige plekken twee meter hoog naast de weg.
In een paar maanden zal alles wel vertrokken zijn. Verder is hier alles prima. Lekker warm binnen met een houtvuur in de haard.

Een bijdrage van Corrie & Warrie


Geen opmerkingen: