zaterdag 27 april 2002


Benthe op het kleed


de foto is verdwenen.Delft – In de geprinte versie van Ongehoord schreef ik al eerder over ons gastenkleed. Nog steeds komen er nieuwe namen met bijbehorende tekeningetjes bij. Het kleed vertelt de geschiedenis van mijn gezin en mijn familie. Er staan namen op van mensen die na hun komst een vaste waarde zijn geworden. Er staan ook namen op van mensen die al weer enige tijd achter de horizon zijn verdwenen. Dat maakt het kleed steeds interessanter. Degene die er nog niet op staan en wel tot onze familie behoren, zijn dus al vele jaren niet in ons huis geweest. Trek het je aan!
Maar gelukkig komen er nog steeds nieuwe namen bij op het gastenkleed. Er staan inmiddels al vele tientallen namen op. Mocht je er nog niet op staan, maar wel bij ons thuis zijn geweest, herinner ons er dan aan bij het volgende bezoek.
Op 18 november vorig jaar logeerde onze kleindochter Benthe voor het eerst bij ons. De kleine meid kan natuurlijk nog niet schrijven of tekenen. Daarom zorgde mama Saskia ervoor dat die datum met een klein prentje op het kleed verscheen. Corien gaat het binnenkort borduren.