zaterdag 17 oktober 2009

Jolijn behaalt bachelorbul


Jolijn toont haar zojuist ontvangen bachelorbul.Nijmegen – Afgelopen woensdag bereikte mijn dochter Jolijn een nieuwe mijlpaal in haar leven. Jolijn studeert Algemene Cultuur Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en kreeg nu haar bacherlorbul. Els & ik waren daar als trotse ouders natuurlijk bij. Ook haar al net zo trotse vriend Jeroen en diens ouders waren naar de uitreiking gekomen. Marlotte was ook naar de feestelijke bijeenkomst in de universiteit gekomen. Zij wilde de uitreiking van de bul aan haar zus ook niet missen. De mentor van Jolijn aan de universiteit somde in een toespraak van een kwartier de kwaliteiten van onze dochter op. Zij benadrukte haar talent in beleid, onderbouwing en organisatie van culturele activiteiten. Het zal je niet verbazen dat ook de muziek een aardig stempel heeft gedrukt op dit fraaie resultaat. Dat noemde de mentor ook. Zij citeerde uit de stagerapporten van de Gemeente Eindhoven, waar Jolijn stage liep in het kader van algemeen cultuurbeleid en de Organisatie Folkwood Festival.

Na afloop was er een feestelijk etentje en borrel.

Bij de festivalorganisatie bemoeide Jolijn zich met 'aanvullende culturele' activiteiten. De mentor was ook zeer te spreken over het onderzoek en de afstudeerscriptie van Jolijn.
Inmiddels is onze dochter aan de Nijmeegse Universiteit begonnen aan haar afsluitende masterstudie. Over een jaar hoopt Jolijn te gaan werken in het management van de theater- en cultuurwereld.
We besloten deze bijzondere woensdag met een heerlijk etentje en een feestelijke borrel.

Een feestelijke bijdrage van Ad

1 opmerking:

Floris zei

Ik ben trots op m'n nichtje!

Gefeliciteerd Jolijn!