maandag 6 juni 2005


Veel kijkers en kopers op vlooienmarkt.


Helmond – Corien was ook dit jaar weer speciaal naar Stiphout gekomen om te kunnen helpen bij de traditionele vlooienmarkt. Samen met Els en Monique was ze weer paraat op de 16de vlooienmarkt. Ook Marina de moeder van Jurriën was er dit jaar weer bij.

Els en Corien verkopen goed op de 16de vlooienmarkt.

Het slechte weer was wel een beetje spelbreker dit jaar. Vorig jaar haalde men nog 6500 euro op. Dit jaar was er ‘slechts’ 5500 euro bij elkaar verdiend door de vrijwilligers.

Monique en Marina op de 16de vlooienmarkt.

De markt is mede mogelijk door de hulp van de gemeente Helmond en ongeveer 200 vrijwilligers. Het geld gaat allemaal naar een goed doel.

Kijkers op de 16de vlooienmarkt.

Na afloop van de markt komen de vrijwilligers in de personeelskantine van een van de sponsorerende bedrijven bij elkaar voor een Chinese maaltijd. Behalve het gevoel iets bij te dragen aan het goede doel, is dat het enige dat de vrijwilligers ontvangen. Ook de maaltijd wordt betaald door een van de deelnemende bedrijven.

Corien geeft geen korting op de 16de vlooienmarkt. Deze mevrouw moet gewoon de volle prijs van 20 cent betalen.

Ad en ik hebben ons natuurlijk ook even laten zien op de markt. We zagen nog meer bekende gezichten onder de kijkers. En sommige van deze kijkers werden later ook nog een koper.

Kopers en kijkers op de 16de vlooienmarkt in Stiphout.

Geen opmerkingen: