zaterdag 8 november 2003


Ik ben het vooraanstaande lid


Prins Charles geeft toe dat hij het bewuste lid is, maar vervolgens ontkent hij alles.Delft – Mijn zaterdag begint zoals gebruikelijk met een kop thee, twee geroosterde boterhammen en de kranten. Heerlijk in het zonnetje aan de keukentafel. Vandaag lees ik op de front van de Volkskrant dat de Britse kroonprins Charles weer eens het middelpunt is van een schandaal. Het grappige is deze keer dat hij dat zelf heeft onthuld. Hij liet een medewerker een verklaring afleggen, waarin hij reageert op beschuldigingen van een voormalige medewerker van zijn hof.
Deze man beweert getuige te zijn geweest van een compromitterend incident rond "een vooraanstaand lid van het Britse koningshuis". Prins Charles onthult nu dat hij dat vooraanstaande lid was. Bovendien zegt hij dat het helemaal niet waar is.
Maar waar gaat het nu over? We hebben nu wel een slachoffer, maar geen schandaal. Een Britse rechter heeft immers de Engelse pers verboden erover te publiceren. Het wachten is nu slechts op de website waarop het schandaal zal worden onthuld. Wie heeft de url?





Geen opmerkingen: