zaterdag 22 november 2003


Bloed, zweet en tranen


Ad met een lege kruiwagen. Er moeten nog vele volle volgen.Helmond – Niet alleen in Londen veroorzaken duiven een problemen. Ook in Helmond kun je er flink last van hebben. Althans van de behuizing van de koerende beestjes. Ter verbetering en verfraaiing van hun toch al riante woning kochten Ad & Els een stuk van de tuin van de buren. Deze beslissing heeft nieuwe eigenaar Ad nogal wat bloed, zweet en tranen gekost. Hij mocht namelijk zelf de puinhoop (een verlaten duiventil ter grootte van een kleine flat) van de vorige eigenaar opruimen.
Vol goede moed ging Ad aan de slag. Het kostte hem één dag om al het houtwerk van de eerste verdieping te slopen. Daarna was hij nog één dag bezig met het omduwen van de muren. Daar maakte hij vervolgens weer kleine legoblokjes van.
Op de foto zie je op de voorgrond een berg puin. Die berg moet Ad nog naar de milieustraat brengen. Hij heeft daar nu al twee volle aanhangers naar toegebracht
Sloper Ad is echter nog lang niet klaar. Hij staat hier op de fundering van het restant van de duiventil. Die is stiekem toch dikker dan hij had gedacht. Dat is dus zijn volgende karwei in de sloop van de duiventil.
Op de achtergrond zie je het restant van de til. Dat staat in de tuin van de buren. Je ziet Ad denken:”Oef!! Dat is gelukkig niet mijn probleem.”

Een bijdrage van Jurriën.


Geen opmerkingen: