zondag 13 februari 2011

Vrouwen onder elkaar

Amsterdam – Een gezellig dagje uit met haar zussen leek Annefien wel wat. Ze had drie kaartjes gekregen voor de Huishoudbeurs die gisteren in de RAI in Amsterdam van start ging.

Dus nodigde ze haar zusjes Corien en Els uit om zich samen met haar te laten inspireren door de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van mode, verzorging, erotiek, wonen, vrije tijd en culinair genieten.

De drie dames togen vanuit drie verschillende plaatsen naar de RAI in de hoofdstad om daar eens lekker te scharrelen tussen de exposanten die niet alleen veel aandacht besteden aan kleding en lichaamsverzorging, maar ook aan beweging en gezonde voeding.

Ook worden er natuurlijk allerlei dingen verkocht om jezelf af en toe eens lekker stout mee te verwennen. Zo’n dagje RAI is een ware ontdekkingstocht.

De jongeman in de stand van Sanex gaf wel een heel bijzonder accent aan de Amsterdamse dag. Hij nodigde de drie zusjes uit om eens uit volle borst te spuiten. En daarna mochten ze natuurlijk ruiken of het spul net zo goed werkte als hij beweerde. Hij was trouwens een van de weinig mannen op de beurs. 
Mannen hebben op de drukke hilarische markt voor eet- en hebbedingetjes niet zo erg veel te zoeken. Dat begrijp je meteen als je je even voorstelt hoe de RAI er nu uitzien. Stel je een reusachtige hal voor waar wordt gegraaid, gegeten, gesnoept en weer gegraaid en waar vrouwen zeulen met tassen en trolleys die het bijna begeven onder het gewicht. “Het was overigens niet zo druk als ik had verwacht”, vertelde Corien na afloop. “Meestal kun je niet veel meer dan wat schuifelen, maar nu was daar geen sprake van”, zei ze. Ze verzekerde me dat het een heerlijk dagje vrouwen onder elkaar was. Ik heb de foto’s gezien en geloof haar meteen.


 

2 opmerkingen:

Neeltje Johanna zei

Wat zullen díe een lol gehad hebben! Ik meende ook al dat ik ze hier in Stiphout helemaal kon horen!!!

Nella zei

Waar een mens plezier om kan hebben!Rook het goed? Het was gezellig druk dus! Heb je Barbara nog gezien? Zij werkt voor Tuc dit jaar.