zaterdag 26 december 2009

Muzikale kersttraditie

Helmond – Gisteren op Eerste Kerstdag hebben onze drie dochters Maartje, Jolijn en Marlotte hun traditionele muzikale ronde door het Elckerliek ziekenhuis gemaakt. Wie weet zetten ze de traditie volgend jaar met zijn vieren voort, want Janneke is al een heel eind op weg op de saxofoon. Het is elk jaar weer een heel feestelijk evenement waar niet alleen Els en onze dochters met plezier naar uitkijken, maar ook de patiënten en het personeel van het ziekenhuis zijn heel erg blij met de kerstbijdrage. Ik hoorde van medewerkers dat ze er zelfs meerwaarde aan toekennen voor het verlenen van zorg.

Jolijn op de hoorn en Maartje en Marlotte op de bugel.

Het is dan ook niet voor niets dat dit mooie Helmondse ziekenhuis elk jaar hoog tot zeer hoog in de landelijke waarderingslijsten terechtkomt! Al weken voor de kerst horen we al: "Ze komen toch wel?”
Op verschillende afdelingen houden ze in hun voorbereidingen volledig rekening met het feit dat onze dochters komen optreden. De medewerkers van het ziekenhuis zorgen er voor dat de muzikale dames op mooie plaatsen, goed zichtbaar en hoorbaar voor de bedlegerige patiënten hun kerstliedjes en eventuele verzoeknummers kunnen spelen.

Marlotte, Maartje en Jolijn.

De patiënten waren ook dit jaar weer zeer dankbaar zo merkten Maartje en Marlotte (bugel) en Jolijn (hoorn). Op naar het volgend jaar.

Een bijdrage van Ad

Geen opmerkingen: