woensdag 10 november 2004


The edge of reason


Colin Firth, Renee Zellweger en Hugh Grant.Delft – Maandagavond beleefde de tweede Bridget Jones-film de Nederlandse première in het Amsterdamse Tuschinski theater. De kranten stonden er vol mee en Corien nam gisteren uit de Waag een ansichtkaart mee van Colin Firth.
“Ze hadden er geen van Hugh Grant”, verzuchtte ze enigszins teleurgesteld.
”Ze zijn druk bezig met het promoten van de film, dus ik neem aan dat Grant ook nog wel op een kaartje zal verschijnen” stelde ik haar gerust.
Vanaf donderdag draait de film in de bioscoop. Corien & ik zullen er later ook heen gaan. Firth en Grant zijn beide Engelse acteurs van naam. Je zou dan verwachten dat ze indertijd bij de eerste film voor de rol van de onhandige mollige Engelse journaliste ook een Engelse actrice zouden nemen. Maar nee, in plaats daarvan kwam men met de Amerikaanse Renée Zellweger op de proppen. Ze doet dat goed en spreekt echt Engels, wat voor een Texaanse werkelijk niet eenvoudig is. Op de foto is te zien dat Renée alweer een metamorfose heeft ondergaan. Is ze in de film nog een mollige blonde, nu is ze weer een mager donkerharig vrouw. Het heeft ongetwijfeld te maken met de nieuwe film waar ze nu al weer aan werkt.

Geen opmerkingen: