woensdag 18 april 2007

Abel kom je buiten spelen?


Abel kijkt eens goed om zich heen.Veldhoven – Aanstaande donderdag heeft kleinzoon Abel zijn eerste feestje. Op 19 april is namelijk zijn grote zus Nienke jarig. Ze wordt dan al weer zeven jaar. Ze vieren het overigens op zaterdag de 21ste. Abel heeft er zelf nog geen weet van, maar de omgeving des te meer.

De cadeautjes in het gezin van Sander & Saskia hebben heel vaak iets met prinsesjes of poppen te maken. Twee favoriete onderwerpen van de drie meiden. Het duurt nog even, maar ooit komen er voetbalschoenen en ballen bij. Voorlopig hoeft Abel zich geen zorgen te maken over speelkameraadjes.

Klik hier maar eens en zie wat een moeite zich een ander jongentje moest getroosten om een speelkameraadje te vinden. Dat is het voordeel van opgroeien in een groot gezin. Er is altijd wel iemand om mee te spelen.

Het lijkt wel of zijn drie zussen niet kunnen wachten op het moment waarop Abel met hen in de tuin kan ravotten. Elke dag kijken ze even of hij al iets is gegroeid. En tot hun vreugde kunnen ze constateren dat hij inderdaad groeit als kool. Maar het duurt nog wel tot volgend voorjaar voordat ze kunnen roepen: “Abel kom je buiten spelen?”

Abel kom je buiten spelen.

Geen opmerkingen: