dinsdag 26 oktober 2004


Drie nieuwe site’s in de familie


Anne-Sofie met Bastiaan Ragas.Helmond – Anne-Sofie houdt erg van musicals. Daar zal ze dus op haar eigen site wel ruimschoots aandacht aan gaan besteden. Want sinds vandaag heeft zij een eigen website.
”Nu moet ik alleen nog maar volhouden en proberen er iedere dag iets zinnigs op te zetten... ben benieuwd of het gaat lukken!” mailt ze vandaag.
Dat moet niet zo moeilijk zijn. Op haar site is te zien dat Anne-Sofie veel hobby’s heeft. Zo houdt ze heel veel van zingen, van musicals, van buikdansen, van gitaar spelen en van het luisteren naar muziek waarbij ze hard meezingt voor de spiegel.
Klik maar eens hier en bekijk de site van Anne-Sofie.
Maar zij is niet de enige met een eigen site. Ook Saskia heeft sinds enige tijd een eigen site. Daarop laat ze ons meegenieten van de wondere wereld van haar kinderen.
Klik maar eens hier en bekijk de site van Saskia.
Maar dan zijn we er nog niet. Ook Adrie is actief met een site. Daarop laat hij het heden en verleden van zijn familie herleven. De moeite van een bezoekje zeker waard. Wil je daar echter alles van zien dan moet je hem via de mail wel even om een wachtwoord vragen. Als je door zijn ballotagecommissie komt, worden echt alle geheimen van zijn familie onthuld.
Klik maar eens hier en bekijk de site van Adrie.

De nieuwe sites zijn natuurlijk ook te vinden via de linkpagina van ODD.
Ik wens de nieuwe webloggers veel succes. Volhouden hoor!

Geen opmerkingen: