maandag 7 juni 2004


Ad & Els 25 jaar getrouwd


Helmond – Gisteren vierden Ad & Els samen met een grote groep familie en vrienden het heugelijke feit dat ze 25 jaar geleden in de echt zijn verbonden. In hun royale met zon overgoten tuin ontvingen zij hun gasten. En dat waren er heel veel. Van jong tot oud. Zo waren natuurlijk de ouders van Ad er. Blij dat ze dit feest met hun zoon en schoondochter mee konden vieren. Maar ook Roan de jongste telg aan de stamboom van het feestvierende paar was er. Er waren nogal wat gasten die op mooi weer hadden gerekend. Ze hadden hun badpak meegenomen. Terwijl de volwassenen met een hapje en een drankje over de gazons wandelden, sprongen de peuters, kleuters en andere jeugdige gasten in het zwembad. Maar het thema van het feest werd toch duidelijk muziek. Het werd een feest waarop veel werd gezongen. Enkele gasten hadden een optreden voorbereid. Maartje, Marlotte en Anne-Sofie traden op met enkele van hun buikdansnummers. Het was een groot succes.

Ad & Els ontvangen na het optreden van Marlotte, Maarten en Anne-Sofie met hen het enthousiaste applaus.

Na dit feestelijke optreden werd het even stil. Dat kwam omdat er een heerlijk warm en koud buffet was klaar gezet. De aanwezige gasten, inmiddels meer dan honderd, lieten het zich goed samen. Daarna was het de beurt aan de broers en zussen van Els. Zij zongen een komisch lied over de verzameling oldtimers van het bruidspaar. Een thema dat nog meer terugkwam.

broers, zwagers, zussen en schoonzussen aangevuld met andere zanglustigen bezingen het keverrijk van het bruidspaar.

Nellie & Pieter Jan zongen daarna samen met de vrienden Marjan en Piet een lied waarin deugden en ondeugden van het paar muzikaal werden opgevoerd. Van het lied was ook een videoclip gemaakt, dat het paar later aangeboden kreeg. Daarmee was het muzikale gedeelte nog niet ten einde. De vijf kinderen van Els & Ad hadden natuurlijk ook het een en ander op muziek gezet. Samen met de feestgasten luisterde het paar er ontroerd naar. Later namen ook vrienden nog de gitaar ter hand en bezongen opvallende zaken van het paar. Ook toen kwamen de kevers weer muzikaal langs. Tenslotte namen ook Jolijn en Anne-Sofie de gitaar weer ter hand en zongen en improviseerden ze samen met Marlotte op wat thema’s. Het duurde niet lang of de hele tuin met gasten zong mee. Het was een spetterend en muzikaal feest. En Ad behoefde deze keer niemand te begeleiden. Daar was dit maal voor gezorgd.


Geen opmerkingen: