zondag 7 september 2003


Bridezilla is woedende bruid


De 18-jarige Amerikaanse Adrienne T. Samen in haar bruidsjapon op de politiefoto.South Windsor – Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Iedereen feliciteert jou en je partner en wenst je veel geluk voor de toekomst. Alle gasten maken met hun digitale cameraatje een foto en voor de dag om is, vliegt je foto al via de mail naar al je vrienden en bekenden die er helaas niet bij konden zijn. Het is natuurlijk nog leuker als je in je trouwjurk in de krant komt. De 18-jarige Amerikaanse Adrienne T. Samen haalde zo ook de kranten. Helaas wordt ze in de New York Post en andere Amerikaanse kranten in het onderschrift wel aangeduid als Bridezilla. Het is ook niet zo maar een foto. Adrienne staat in haar bruidsjurk op een politiefoto. Weinig mensen zullen zo feestelijk uitgedost op hun strafblad staan. Adrienne is namelijk op haar trouwdag gearresteerd voor verstoring van de openbare orde.
Op 16 augustus trouwde Adrienne met de 21-jarige marinier David Samen. De receptie werd gehouden in The Mill on the River restaurant in South Windsor. Toen het personeel van het restaurant aan het eind van de receptie de bar wilden sluiten werd Adrienne boos. Heel boos. Ze gooiden stukken van haar bruidstaart in de richting van het personeel en smeet er enkele cadeaus achteraan. Daarna verliet ze woedend het restaurant. De gealarmeerde politie vond de bruid buiten voor het restaurant. Het had toen nog goed af kunnen lopen voor haar. Maar Adrienne was nog steeds heel boos. Ze schopte een deuk in de politieauto, trapte een raam van de surveillanceauto in en beet een politieagent. De bruid werd daarop prompt gearresteerd en naar het politiebureau gebracht.
Onlangs is haar terechtzitting geweest. De kersverse mevrouw Samen was inmiddels gekalmeerd. ”Ik heb mij schandalige gedragen,” vertelde zij rechter Patricia Swords. ”Ik vind het jammer voor m’n familie en voor de politieagenten," voegde ze er nog aan toe. Door dit alles is ook de huwelijksreis van het stel in het water gevallen. Ze brachten die door in Dollywood, het pretpark van zangeres Dolly Parton. Ze moesten de vakantie echter afbreken omdat ze overal werden gevolgd door journalisten die haar verhaal wilde horen. Dat verhaal gaat Adrienne nog wel vertellen. Ze komt volgende maand in de talkshow van Sharon Osbourne, de vrouw van heavy metal muzikant Ozzy Osbourne. Misschien kan ze op die manier de $90 boete terug verdienen die ze door de rechter kreeg opgelegd.


Geen opmerkingen: