donderdag 12 juni 2008

Jonah geeft het voorbeeld.

Euro 2008.Vught – Ook in Vught wordt volop genoten van het Europese voetbaltoernooi. Zeker nu Oranje het zo goed deed in de eerst wedstrijd, wordt het steeds gezelliger.

Volop oranje bij Annefien.

Het oranjelegioen is niet alleen met 30.000 mannen en vrouwen bij elkaar in Zwitserland. Ook in ons eigen land groeit het Oranjelegioen met de dag. Grote en kleine Nederlanders worden na de klinkende overwinning van afgelopen maandag steeds uitbundiger. Annefien stuurde deze foto’s van de oranjesfeer in haar huis.
Het begint bij haar thuis al aardig oranje te kleuren. Spelersbussen, plaatjes van de voetballers ons nationale elftal en heel veel leeuwen en welpies zorgen voor een gezellige oranjesfeer daar in Vught.

De leeuwen zijn er ook.

Kleinzoon Jonah weet inmiddels ook wat oranjekoorts betekent. Hij houdt de leeuwen goed tegen zich aangeklemd. Oranje ben je zowel thuis als op school. Jonah is nu al een doorgewinterde oranjegekleurde aanhanger van de mannen van Marco van Basten.

Jona steunt Oranje.

Vrijdag zet het nationale elftal de tweede stap op weg naar de volgende rond. Die wedstrijd komt precies op tijd. Want het betekent dat de neven- en nichtendag zeker een uitbundig oranje tintje zal krijgen. Kom in je oranje shirt. Zet je oranje hoed op. Jonah geeft het voorbeeld.
Heb jij ook foto’s van het oranjespektakel in jouw omgeving? Stuur ze dan op

Geen opmerkingen: