dinsdag 19 mei 2009

Eva kampioen

’s-Hertogenbosch – Zondag 17 mei moest Eva met haar handbalclub Blauw-Wit naar een uitwedstrijd. Ze moest tegen RHV in Rijen en het bijzondere aan deze wedstrijd was dat Blauw-Wit de mogelijkheid had om kampioen te worden. Annefien, Jonah, Jara en natuurlijk papa, mama en Bart gingen mee om aan te moedigen. Het werd een hele spannende wedstrijd tegen een fysiek sterke ploeg. Handbalvereniging Elshout was ook aanwezig. Zij moedigden RHV flink aan, want als Blauw-Wit zou verliezen, dan werden zij kampioen.

Eva is samen met haar team heel blij met het mooie resultaat.

Annefien zag het somber in en leek even gelijk te krijgen want Blauw-Wit kwam na twee minuten op 1-0 achterstand. Het werd echter al snel 1-1. Vervolgens werd het 2-1, 2-2, 3-2 en bij rust stond het 3-3. Na de rust wist Blauw-Wit snel te scoren, 3-4 en vervolgens leek het echt de goede kant uit te gaan toen het 3-5 werd. De laatste vijf minuten wist RHV toch nog te scoren 4-5. Die laatste minuten werden nog erg spannend omdat Blauw-Wit de bal niet in de ploeg wist te houden. Er volgden nog enkele zeer gevaarlijke aanvallen voordat het verlossende eindsignaal viel en het feest gevierd kon worden.